Skinkekræmmerhuse
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Gosh Indsendt : |
|
|
Skær de rensede champignon i skiver og svits dem i fedtstof. Drys melet over og spæd med vin og fløde.
Kog stuvningen igennem. Krydr. Tag gryden af varmen og tilsæt æggeblommen. Kom en god skefuld champignonstuvning på hver skinkeskive og fold som et kræmmerhus. Læg kræmmerhusene i et smurt ovnfast fad. Skær tomaterne i skiver og stik dem ned mellem kræmmerhusene. Drys ost over og gratinér i 10 - 15 min i ovn ved 250 grader. Tips: Prøv evt. at bruge asparges i stedet for hcampignon i stuvningen. |
|
Opskriften er vist 6624 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne