Røget Forél paté
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Befri forellerne for skind og ben.
Kom fiskekød i en blender sammen med flødeost, blødgjort smør, fløde og purløg. Blend det til en ensartet masse. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Kom det i en form og stil køligt til servering (kan med fordel laves dagen før). Servér med rister brød/flute. Tips: kan bruges til buffet, forret og frokostbord. |
|
Opskriften er vist 3716 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne