Hvidløgssild 03
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Skyl sildefileterne i koldt vand. Tør dem godt. Drys med salt. Læg halvdelen af sildene i et smurt, ovnfast fad med kødsiden opad.
Bland resten af fedtstoffet med knust hvidløg og fordel over sildene. Klip dilden og drys over. Læg derefter tomatskiverne ovenpå. Til sidst lægger du resten af sildefileterne over med kødsiden nedad. Pisk fløde og tomatpuré sammen og hæld det over. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min. til sildene er gennemstegt. Tips: Hvis frokostret servere du brød og smør til. Hvis hovedret servere du nye kogte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 6530 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne