Græskarpostej med grøntsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Græskarstykket skrælles og skæres i mindre dele, der koges møre i ca. 30 min.
Græskarstykkerne tages op af vandet og pureres. De øvrige dele tilsættes efter at løg og hvidløg er hakket fint. Der smages til med krydderier. foliebakkerne fyldes 2/3 del op og grøntsag fyldes i, så postejen lige dækker. Postejen bages i foliebakker ved 180 grader ca. 45 min. Græskarpostej kan spises på brød med pålæg. Tips: Jeg har brugt grøntsager fra frostposer majsblanding eller ærter og gylerøder. Vi har erstattet den italinsksalt med denne græskarpostej |
|
Opskriften er vist 6787 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne