Græskarpostej med grøntsager

Græskarpostej med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.græskar
6 æg
8 dl.mælk
80 g.smør
60 g.rasp
1 stor løg
2 fedhvidløg
2 spsk.hakket spinat eller grønkål
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 Grøntsager efter smag
 
Opskrift:
Græskarstykket skrælles og skæres i mindre dele, der koges møre i ca. 30 min.
Græskarstykkerne tages op af vandet og pureres.

De øvrige dele tilsættes efter at løg og hvidløg er hakket fint.
Der smages til med krydderier.
foliebakkerne fyldes 2/3 del op og grøntsag fyldes i, så postejen lige dækker.

Postejen bages i foliebakker ved 180 grader ca. 45 min.

Græskarpostej kan spises på brød med pålæg.

Tips:

Jeg har brugt grøntsager fra frostposer majsblanding eller ærter og gylerøder. Vi har erstattet den italinsksalt med denne græskarpostej





karakterer:
Opskriften er vist 6784 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu