Chilipasta
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt af : Daddyone Indsendt : Red : |
|
|
Chilierne, løg, hvidløg og peberfrugter rengøres og skæres i mindre stykker. Jeg fjerner ikke kerner og frøstole fra chilierne.
Olien varmes op i en gryde, og tomatpastaen svitses kort. De øvrige ingredienser tilsættes, og der røres lidt rundt. Gryden står og småkoger ca. 30 minutter - indtil det ligner en tyk grød. Så blendes pastaen med en stavblender. Ikke for meget, da der stadig skal være lidt grovere stykker imellem. Hvis pastaen er for tynd tilsættes mere tomatpasta, og hvis den er for tyk tilsættes lidt vand eller eddike. Til sidst tilsættes ca. 1 spsk atamon (må ikke koge). Mens grønsagerne står og småkoger puttes små glas og låg i kogende vand. Når pastaen er klar fiskes et glas op af det kogende vand og fyldes med chilipasta, hvorefter låget skrues på med det samme. Tips: Brug gummihandsker, når du håndtere chilierne - ellers vil du fortryde! Antallet og typen af chilier kan varieres efter hvor stærk pasta, man vil have. |
|
Opskriften er vist 73368 gange,
og udskrevet 1450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Lone Nielsen - 2018-08-21 23:56:21 Erstat evt. atamon med 40+ procent alkohol. anonym - 2017-10-14 16:32:10 Det er ikke helt klart for mig om de 2 dåser tomatsovs er 140gr pr dåse eller 140gr i alt?? anonym - 2017-02-07 00:08:42 hvor længe kan det stå på glas, eller hvor længe kan det holde sig Askevang - 2014-11-26 01:40:30 Super let og nem opskrift. 👍 Min pasta blev dejlig og stærk. 😝 SB - 2013-04-13 21:14:45 Giv den en dl rødvin eller to og lad det koge med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne