Ferskengrød
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fersknerne skrælles eller skoldes og pilles.
Dernæst halveres fersknerne og stenen fjernes.
Fersknerne skæres i tern og lægges i en gryde med vandet og bringes i kog. Tilsæt sukker og vaniljesukker og kog i ca. 10 minutter til ferskenerne er møre. Tag grøden af varmen. Rør kartoffelmelet op med lidt vand og rør det grundigt rundt i grøden. Hæld grøden i en skål og drys evt. lidt sukker over Tips: 800 gram ferskner til 4 pers. er skrællet og udstenet vægt. |
|
Opskriften er vist 11668 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne