Kandiseret Ingefær
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Indsendt : |
|
|
Ingefæren skrælles og skæres i skiver.
Kog en lage af 2 dl. vand og 1 kg. sukker, og kom ingefæren i. Lad dem koge med til væsken er tyk og bobler. Læg iongefæren på et stykke bagepapir, de stivner med det samme og bliver nærmest bolsjeagtige. De kandiserede ingefær bliver lidt klæbrige, så hold dem godt adskilt på bagepapir i en lufttæt dåse. Tips: Kan evt. rulles i sukker |
|
Opskriften er vist 15440 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne