Opbagt aspargessuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : Red : |
|
|
Aspargeserne skrælles og endestykkerne skæres fra.
Kog dem i letsaltet vand i ca 15 min.
Skær dem ud i småbidder.
Tag hovederne fra og læg dem på en tallerken.
Kom asparges-skræller og rod i vandet og tilsæt suppevisken. Kog det i ca 30 min og si dernæst suppen. Kom aspargesstykkerne i den siede suppe - dog ikke hovederne før smørbollen tilsættes. Smørbollen røres af smør og mel og piskes langsomt ud i suppen. Når suppen er jævn, tages den af varmen og 2 æggeblommer tilsættes, en af gangen. Smag til med hvid peber og server ristede brødterninger til. |
|
Opskriften er vist 19890 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne