Aspargescremesuppe med abrikos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og skræl asparges og skær rodenden af. Skræl og de afskårne rodender, honning, salt og 400 ml koldt vand koges i 30 minutter til aspargesfond. Fonden sigtes.
spelt stødes fint. Melet hældes på varm pande og ristes igennem uden at brune. Aspargesfond og mælk koges op.
Aspargeshovederne skæres af, resten skæres i passende stykker og koges møre men stadig sprøde i aspargessuppen. Aspargeshovederne lægges i en sigte og koges med til de akkurat er møre men stadig sprøde. Hovederne lægges kort til side. Aspargessuppen med aspargesstykker og mel blendes i foodprocessor eller blenderglas. Sigtes og hældes retur i gryden. Koges atter op til melet binder suppen lidt. Krydres med salt og peber.
Hæld suppen i varme suppetallerkner. Flødeskum og aspargeshoveder lægges i midten og der pyntes med abrikosfileter. |
|
Opskriften er vist 16260 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne