Sellerigbøf
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt af : Gurli Indsendt : Red : |
|
|
Skræl sellerigen og skær den i skiver ca 1½ cm tykke dyp den i sammenpisket æg og derefter i raspen der er tilsat salt og peber.
Kom godt med margarine på panden og steg dem nogle minutter. Tips: Serveres med kogte kartofler og hvid sovs. (selv dem der ikke bryder sig om sellerig vil kunne spise dem da de ikke er vildt gemmentrængende i smagen) Evt. Kogte grøntsager til. |
|
Opskriften er vist 7281 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer 000000 - 2010-03-17 15:11:29 Det smagte faktisk rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne