Pærevælling 02
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Skræl pærerne og del dem i 4 stykker – kernehuset udtages.
Hæld vand, sukker og pærer i en gryde og kog dem til de er halvmøre. Det er vigtigt at pærerne får lov til at stå og trække i vand og sukker i mindst 2-3 timer. Bring mælk og byggryn i kog og rør godt i den til det bliver til grød. Hæld ½ liter af det vand som pærerne er kogt i op i grøden (det er det der giver den gode smag) Put til sidst pærerne i og varm grøden op. |
|
Opskriften er vist 28067 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte Rüssel - 2018-03-31 18:34:26 Jeg har i dag købt knækkede byggryn hos Meny Irene møller - 2017-12-29 06:53:54 Jeg har lige købt dem i bilka anonym - 2017-01-02 17:11:21 hvor får jeg fat i mellemfine byggryn Lone - 2012-10-30 17:08:25 Husk lige at grøden skal koge i ca. 1 time... Det står der ikke noget om i opskriften Lone - 2012-10-30 17:05:49 Pærevælling er bedst med knækkede byggryn, dejlig spise! Jeg har, ligesom dig, savnet knækkede byggryn i butikkerne, men fandt ud af, at de fåes på nettet hos Skærtoft Mølle. God fornøjelse! birgit gylling - 2012-09-15 16:26:57 pærevælling. kan man bruge knækkede speltkerner istedet for byggryn? Vi kan godt lide Pærevælling. Vi er fra den tid hvor mælkemad var hverdags kost som forret, men det er ikke til at få byggryn mere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne