Lammebov i Marsalavin
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Hvis boven er frossen, skal den tø op i køleskabet 2 - 3 dage.
Rens den for overflødigt fedt og sener. Anvend en gryde, der slutter tæt om boven. Vend en klat smør i gryden, og brun nu boven, så den bliver fin brun over det hele. Tag så boven op af gryden, og hæld Marsalavinen i. Vær forsigtig - det kan godt stænke. 1,5 tsk. salt kommes i, sammen med peber fra kværnen. Løgene skæres i kvarte og kommes ved sammen med tomatpure. Lad det koge op et øjeblik. Læg boven i og lad den simre sagte i ca. 50 minutter. Kødet skal være så mørt, at det løsner sig fra benet. Boven tages forsigtigt op, og kogesuppen sies til sauce. Smag til med salt og peber. Kom eventuel lidt piskefløde ved. Jævn med lys sovsejævner. Serveres med kartoffelmos til. Kartoffelmosen fremstilles på normal vis, men i stedet for mælk/vand bruges sellerisuppe. |
|
Opskriften er vist 11212 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne