Lammebov i Marsalavin

Lammebov i Marsalavin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammebov
0.5 fl.italiensk Masalavin
1 kvisttimian
3 laurbærblade
2 løg
2 spsk.Tomatpure, koncentreret
50 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hvis boven er frossen, skal den tø op i køleskabet 2 - 3 dage.

Rens den for overflødigt fedt og sener. Anvend en gryde, der slutter tæt om boven. Vend en klat smør i gryden, og brun nu boven, så den bliver fin brun over det hele.

Tag så boven op af gryden, og hæld Marsalavinen i. Vær forsigtig - det kan godt stænke. 1,5 tsk. salt kommes i, sammen med peber fra kværnen. Løgene skæres i kvarte og kommes ved sammen med tomatpure. Lad det koge op et øjeblik.

Læg boven i og lad den simre sagte i ca. 50 minutter. Kødet skal være så mørt, at det løsner sig fra benet. Boven tages forsigtigt op, og kogesuppen sies til sauce.

Smag til med salt og peber. Kom eventuel lidt piskefløde ved. Jævn med lys sovsejævner.

Serveres med kartoffelmos til. Kartoffelmosen fremstilles på normal vis, men i stedet for mælk/vand bruges sellerisuppe.





karakterer:
Opskriften er vist 11212 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu