|
0.5 |
dl. |
Olivenolie0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
300 |
gram |
Løg, pillet vægt300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
3 |
|
Rød peberfrugt3 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
2 |
|
Gulerødder, skrællet vægt2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
|
|
|
150 |
gram |
Flødeost, naturel150 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
15 |
dl. |
Hønsebouillon15 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
ds. |
Flåede tomater, konserves 400g.1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1.5 |
dl. |
Sød chilisauce1.5 dl. Sød chilisauce
|
1 |
tsk. |
Paprika, edelsuss1 tsk. Paprika, edelsuss
|
500 |
gram |
Kyllingefilet uden skind og ben500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
|
|
|
|
| |
Løggene pilles og hakkes groft.
Peberfrugterne skæres i tern og gulerødderne i tykke skiver.
Svits grønsagerne i en stor gryde, i olien.
Tilsæt flødeosten og rør den i grønsagerne til den er smeltet.
Tilsæt så bouillonen og chillisaucen og flåede tomater samt alt andet inkl. kyllingefilet skåret i strimler. Lad det hele koge ca 1 time UDEN låg. Rør engang i mellem.
Tips:
VIGTIGT!!! Kog suppen uden låg, så bliver den tykkere og mere cremet.
|