Blomkålssuppe 02
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : Shenzei Indsendt : Red : |
|
|
Del blomkålshovedet i mindre buketter. Kog mørt i 1 l. vand med bouillonterninger, tilsæt spinat eller persille og hvidløg. Tilsæt Mornaysaucen, og smag til med salt og peber. Varm igennem og server (o:
Byd brød (f.eks. ostegratineret) til |
|
Opskriften er vist 27310 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Kira - 2012-09-18 10:25:03 Smager super godt og meget hurtig at lave. Hvis man laver den med mornaysauce, som jeg, behøver man slet ikke salt og peber i! Næste gang jeg laver den, bruger jeg halv mornaysauce og halv mælk - ellers kan smagen godt blive for tung. Lisbet - 2011-02-08 17:39:25 Smager godt, nem at lave. Jeg brugte 6 kugler frosent spinat. Tror jeg vil bruge mindre næste gange. Bor i udlandet, så ingen Mornaysaunce, men brugte bare lidt sødmælk til at gøre den rund. Brugte en stavblender. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne