Kalkungryde 05
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Kathleen Indsendt : Red : |
|
|
Krydder kalkunterningerne med salt og peber og brun dem i varm olie.
Tag dem op på en tallerken og rist baconternene i det samme fedtstof. Skær løgene i tynde både og kom dem på panden. Skær champignonerne i kvarte og svist sammen med løgene i 2 minutter. Læg kødet tilbage på panden og drys paprika over. Bland godt rundt og hæld fløden på. Læg låg på og lad retten simre i 20 minutter. Rør af og til. Smag til med paprika, salt og peber Tips: Mængden af fløde kommer an på hvad man selv syntes. Der bruges en tykbundet gryde eller en sauterpande med høje kanter |
|
Opskriften er vist 5644 gange,
og udskrevet 112 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne