Thailandske Indbagte Rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Liengaard Indsendt : |
|
|
Ægget slås ud i en skål. salt, peber og sukker piskes i med en gaffel. Derefter tilsættes bagepulver, og blandingen gennempiskes med gaflen. mælk røres i. tilsæt mel til dejen er tyk og cremet. lad den stå og hvile mens rejerne pilles.
Rejerne pilles ned til halen. dup rejerne tøre med et hviskestykke eller lignende. Olien varmes i en gryde, kasserolle eller wok til den simrer ved uro. tag en reje i halen og vend, drej og dyp i dejen, men kun op til halen hvor du holder. vend den dyppede reje i pangomel til den er nogenlunde dækket. læg forsigtigt rejen ned i den varme olie og fortsæt til der ikke er plads til flere rejer. rejerne vendes når de er gyldne brune. lad dem dryppe af på et par stykker køkkenrulle. Tips: server med hvide yasmin ris og eventuelt lidt grønt. |
|
Opskriften er vist 37246 gange,
og udskrevet 621 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer lene - 2012-12-30 11:02:31 skal rejerne være rå eller kogte inden de duppes i frituren |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne