Thailandske Indbagte Rejer

Thailandske Indbagte Rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Liengaard

Indsendt :     

Ingredienser:
1 Æg
0.5 tsk.peber
1 tsk.salt
1 knsp.sukker
1 tsk.bagepulver
1 spsk.mælk
 hvedemel
10 black tigerrejer
 pangomel (fås i asiatiske forretninger)
 
 olie til dybstegning
 
Opskrift:
Ægget slås ud i en skål. salt, peber og sukker piskes i med en gaffel. Derefter tilsættes bagepulver, og blandingen gennempiskes med gaflen. mælk røres i. tilsæt mel til dejen er tyk og cremet. lad den stå og hvile mens rejerne pilles.
Rejerne pilles ned til halen.
dup rejerne tøre med et hviskestykke eller lignende.
Olien varmes i en gryde, kasserolle eller wok til den simrer ved uro.
tag en reje i halen og vend, drej og dyp i dejen, men kun op til halen hvor du holder. vend den dyppede reje i pangomel til den er nogenlunde dækket. læg forsigtigt rejen ned i den varme olie og fortsæt til der ikke er plads til flere rejer. rejerne vendes når de er gyldne brune. lad dem dryppe af på et par stykker køkkenrulle.

Tips:

server med hvide yasmin ris og eventuelt lidt grønt.





karakterer:
Opskriften er vist 37246 gange,
og udskrevet 621 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-30 11:02:31
skal rejerne være rå eller kogte inden de duppes i frituren