Varme asparges med appelsinsmørsauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Riv lidt skal af en appelsin, gerne med et Juliennejern, press herefter saften af alle appellsinerne.
Kom saften af appelsinerne og den gule skal, skåret i fine strimler, i en gryde. Varm det op til kogepunktet. Tag det fra varmen og pisk/sving det kolde smør i gryden, så det danner en varm, jævnet smørsauce- Smørret må ikke skille. Smag til med salt. De træede ender brækkes af, og aspargesene lægges skråt i en gryde med letsaltet kogevang. Hovederne bør ikke være dækket af vand. De koges i ca. 6-8 min og drypper af og lægges på et fad. Salt let. Arrangér dem på varme tallerkener. Tilsæt evt. saucen en anelse af aspargesvandet og hæld den over aspargeserne. Krydder evt. med lidt persille, kørvel eller dild. |
|
Opskriften er vist 29794 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tanyjah - 2007-06-09 11:37:37 Rigtig lækker forret, saucen vil være bedre kold |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne