Sfes kylling a la harlekind
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : ikk fryseegent Indsendt : Red : |
|
|
kyllingerne skylles indvendig derefter krydders de med salt og peber.
Vingespiserne hakkers af og kyllingerne stilles til siden.
kalv og flæsk hældes op i en røger maskine de hakkede peber og hvidløg og champion lægges til blandingen nu tilsættes der 2 dl. fløde samt 2 æg bladingen blandes nu godt sammen og tilsættes hvedemel efter behov. fasen stoppes ind i kylling som sættes sammen med kød nåle lægges på en rest på en bradepande. porerne skæres ud i stykker ca. 5 cm og svøbes ind i bacon dryppes med mad olie og stilles i oven på 200 grader ca. 15 min. kartoflerne som nu er færdig kogt hældes i rører maskinen med smør og lidt salt det røres nu langsomt sammen med ca. 2 dl. mad fløde når det er lidt mere afkølet tilsættes der 2 æg og røres nu grundigt sammen, den færdige mos puttes op i en sprøjtepose med en stjerne top det sprøjtes på bagepapir på en bageplade, bages i ca. 15 min. på 200 grader. Skyen fra kyllingerne hældes i en gyde tilsættes rasten af fløden, jævnes lidt og serveres til den pateret kylling, porebacon rullerne og Kartoffel toppene. |
|
Opskriften er vist 4090 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne