Cremet kartoffelsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Sillemille Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien og sautér hvidløg, courgette og blomkålsbuketter heri under omrøring et par minutter. Bland kartofler ved, og rist videre 4-5 minutter. Drys salt og peber på, og krydr med estragon. Hæld bouillon over, bring det hele i kog, og lad suppen simre, til kartoflerne er helt møre.
Blend eller purér suppen med fløde samt evt. yderligere bouillon til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Snit aspargesene i mindre stykker, og steg dem sprød møre i olie i et par minutter. Drys salt på. Servér kartoffelsuppen varm eller kold med de sprødstegte asparges, wasabikugler og brød. Tips: Energi pr. person: 500 kcal Fedt 30 % Protein: 14 % Kulhydrat: 56 % |
|
Opskriften er vist 28974 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2012-01-16 11:13:27 Jeg går ud fra at det er en fejl at man skal bruge 21 dl. fløde til suppen? Sisse - 2011-07-04 23:25:39 men at lave selvom at man ikke er så gammel 10 år |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne