Johns Frokostbrød

Johns Frokostbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Speltmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : John Kristensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.Hvedemel
250 g.speltmel
7 g.gær
75 g.tørret svesker
30 g.Græskarkerner
2 spsk.olivenolie
1 stor spsk. akaciehonning
1 l.vand
 
Opskrift:
Mål alle ingredienserne op.
held derefter halvdelen af melet og 3/4 dele af vandet op i en røremaskine, rør derefter forsigtig det sammen, kom så svesker og kerner i dejen og rør igen let. Bland så honning og resten af væden sammen med gæren (ca.30 grader) og rør det godt sammen. Resten af melet og gær blandingen blandes nu sammen og røres godt sammen, så dejen bliver lind og glat.
Dejen sættes tildækket på køl i ca. 24 timer.

Dejen hældes på en bradepande på bagepapir og bages i en time (varmluft 180 grader alm ovn 200 grader).

Tips:

Brødet er velegnet til suppe, pålægsbrød samt en kop te med ost.





karakterer:
Opskriften er vist 6348 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu