Kold aspargesflan og friskpillede fjordrejer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : Red : |
|
|
Asparges skrælles og skæres i 3 dele. Den nederste del skal bruges til flan.
Toppene koges i saltvand. Nederste del steges i smør med skalotteløg. Fløden tilsættes. Aspargeserne skal være møre. Derefter bliver det blendet/ sigtet og tilsættes æg, salt og peber. Blandingen hældes i forme og bages i ovn ved 120 grader i ca. 40 minutter. Fjordrejerne koges i kort tid i rigeligt vand tilsat salt. Rejerne pilles. Grapefrugterne fileteres og saften presses og reduceres til sirup-konsistens. Lidt salt og olivenolie tilsættes inden piskningen. De lune asparges vendes med grape-saucen og nye løg. |
|
Opskriften er vist 12476 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer c. Larsen - 2009-10-21 00:25:16 hvis det er rå pillerejer, skal de koges i lidt hvidvin, indtil de bliver "lyserøde" cirka 2 min. og under omrøring hele tiden. Frank - 2005-01-01 01:01:01 Hvor lang tid skal rejerne koges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne