Johns Kulmule med bl.a. appelsin ristede svampe
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Fryseegnet : er ikke fryset egnet Indsendt af : John Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
Skær fisken i 4 passende stykker, el. få din fiskehandler til det.
Fisken pensles uden på skindet med 1 god olie og krydder med salt og peber- Fisken stilles i ovnen v/150g i ca. 3/4 Time. Skær alle grønsagerne i strimler, rist dem forsigtigt af sammen med hvidløgene, tilsæt efter ca. 5 min. fløden og lad det småsimre yderligere 5 min. Bland de rensede svampe med appelsin og citronsaft og en smule rørsukker, dette ristes af på en pande. Porrerne deles i stykker af af ca. 5 til 10 cm. og vikles ind bacon, som pensles med olie stilles i et lille fad, som stilles i ovnen de sidste 15 mim. af fiskens stegetid. Persillen friteres på panden og pynter retten af. |
|
Opskriften er vist 9757 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne