Rejesalat på sushi-ris
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : MEA Indsendt : Red : |
|
|
dild, rødløg, hvidløg, chili hakkes fint. Blandes med rejer, salt og peber. Mayonnaise og cremefraiche hældes i og det hele røres forsigtig sammen.
Sushi-ris koges efter anvisning på pakken. køles af. sukker blandes i eddiken (læs på rispakken) og væsken blandes i de lune ris. Form derefter nogle "risbøffer" og vend dem i sesamfrø. Portionsanret med salat i bunden. Risbøffen placeres midt på tallerken og rejesalaten toppes ovenpå risen og til sidst rød kaviar. Velbekomme. Det er super nemt og super lækkert |
|
Opskriften er vist 12090 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (71 stemmer) |
|
Kommentarer Alex Meek - 2011-03-12 19:26:34 Vad bilver af disse rejer efter udføred bagverg? Vad gøres med der affall? MEA - 2009-11-14 21:48:51 Det er mig der har indsendt opskriften. Jeg har ikke påført mængde på ingredienslisten. Smag jer frem. Det er det nemmeste. Mht. "ris-bøffen" så kan I også hælde ris i en lille porcelænsskål eller lign. og så hælde den ud på en tallerken hvorefter sesafrø drysses ud over. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne