Rejesalat på sushi-ris

Rejesalat på sushi-ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : MEA

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 rejer
 dild
 rødløg
 hvidløg
 chili
 salt
 peber
 mayonnaise
 Creme fraiche
 sushi-ris
 risvineddike eller hvidvinseddike
 sukker
 sesamfrø
 rød kaviar
 salat
 
Opskrift:
dild, rødløg, hvidløg, chili hakkes fint. Blandes med rejer, salt og peber. Mayonnaise og cremefraiche hældes i og det hele røres forsigtig sammen.

Sushi-ris koges efter anvisning på pakken. køles af. sukker blandes i eddiken (læs på rispakken) og væsken blandes i de lune ris. Form derefter nogle "risbøffer" og vend dem i sesamfrø.

Portionsanret med salat i bunden. Risbøffen placeres midt på tallerken og rejesalaten toppes ovenpå risen og til sidst rød kaviar.

Velbekomme. Det er super nemt og super lækkert





karakterer:
Opskriften er vist 12158 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (71 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-12 19:26:34
Vad bilver af disse rejer efter udføred bagverg? Vad gøres med der affall?

  -   2009-11-14 21:48:51
Det er mig der har indsendt opskriften. Jeg har ikke påført mængde på ingredienslisten. Smag jer frem. Det er det nemmeste. Mht. "ris-bøffen" så kan I også hælde ris i en lille porcelænsskål eller lign. og så hælde den ud på en tallerken hvorefter sesafrø drysses ud over.