Thai inspirede græskar

Thai inspirede græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Annett

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.hokkaido græskar
125 g.champignon
125 g.squash i fine ½ skiver
2 fedhvidløg
1 rød chili
0.5 dl.fiskesauce
1 ds.kokosmælk
0.5 dl.piskefløde
2 spsk.Citronsaft
 Revet frisk ingefær (ca. 2x2cm i knoldform)
 
 Olivenolie til stegning
 
Opskrift:
Græskar skæres i rustikke skiver.
Champignon og squash skæres i tynde skiver. Chili og hvidløg hakkes fint.
Græskar svitses i olie i en sautérpande. Chili, hvidløg og champignon vendes i græskarene. Blandingen tilsættes kokosmælk, piskefløde og fiskesauce, koges igennem og smages til med ingefær, citronsaft og salt og peber. Lad retten småsimre i 12-15 min. (til græskarskiverne er al’ dente) tilsæt squash det sidste minut.

Tips:

Server retten med basmati eller jasminris.





karakterer:
Opskriften er vist 7669 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-15 08:39:39
OBS Der skal endvidere 150g pastinak i retten. Skæres i skiver og tilsættes umiddelbart efter græskar.