Thai inspirede græskar
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Fryseegnet : nej Indsendt af : Annett Indsendt : Red : |
|
|
Græskar skæres i rustikke skiver.
Champignon og squash skæres i tynde skiver. Chili og hvidløg hakkes fint. Græskar svitses i olie i en sautérpande. Chili, hvidløg og champignon vendes i græskarene. Blandingen tilsættes kokosmælk, piskefløde og fiskesauce, koges igennem og smages til med ingefær, citronsaft og salt og peber. Lad retten småsimre i 12-15 min. (til græskarskiverne er al’ dente) tilsæt squash det sidste minut. Tips: Server retten med basmati eller jasminris. |
|
Opskriften er vist 7667 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Annett (indsender) - 2009-11-15 08:39:39 OBS Der skal endvidere 150g pastinak i retten. Skæres i skiver og tilsættes umiddelbart efter græskar. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne