Pandekager med granatæblefyld

Pandekager med granatæblefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Granatæble

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Kirsten Dalsgaard Pedersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kernerne af et granatæble
1 banan
2 spsk.citronsaft
2 spsk.Grand Marnier
2.5 dl.god vaniljeis
 
 Pynt:
 Flormelis
 kerner fra granatæbler
 
Opskrift:
Kerner fra granatæbler blandes med banan der er skåret i terninger.
Citronsaft og Grand Marnier tilsættes.
Blandingen sættes koldt til serveringen. Isen røres blød og fyldet kommes i.
De varme(tidligere lavede)pandekager foldes over på midten, og fyldet lægges
på halvdelen af den dobbelte pandekage. Den anden halvdel foldes over.
Pyntes med flormelis og kerner og serveres straks.

Tips:

Jeg laver altid pandekagerne efter opskriften i Karolines Køkken 1. Det er simpelthen de bedste. Kernerne i granatæblet løsgøres lettest ved at snitte revner i skallen som når man vil pille en appelsin. Man kan så vride skallen fra og let vride kernerne ud. De er også superlækre med yoghurt. HUSK! Kernerne er fantastisk sunde. Der er ikke det de ikke er godt for!!





karakterer:
Opskriften er vist 8306 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu