Pandekager med granatæblefyld
Hovedingrediens : Frugt - Granatæble Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Kirsten Dalsgaard Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Kerner fra granatæbler blandes med banan der er skåret i terninger.
Citronsaft og Grand Marnier tilsættes. Blandingen sættes koldt til serveringen. Isen røres blød og fyldet kommes i. De varme(tidligere lavede)pandekager foldes over på midten, og fyldet lægges på halvdelen af den dobbelte pandekage. Den anden halvdel foldes over. Pyntes med flormelis og kerner og serveres straks. Tips: Jeg laver altid pandekagerne efter opskriften i Karolines Køkken 1. Det er simpelthen de bedste. Kernerne i granatæblet løsgøres lettest ved at snitte revner i skallen som når man vil pille en appelsin. Man kan så vride skallen fra og let vride kernerne ud. De er også superlækre med yoghurt. HUSK! Kernerne er fantastisk sunde. Der er ikke det de ikke er godt for!! |
|
Opskriften er vist 8306 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne