Mettes rødspætte med bønnesalat
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mette Indsendt : Red : |
|
|
nip eller skær stilk af bønnerne
kog dem i letsaltet vand ca 4 min. hæld dem i sigt og dryp dem af. læg dem i bunden af et fad. kom mayo i en skål og pisk vin eddiken i lidt efter lidt. hak hvidløg fint og kom det i mayo'en. smag til med salt og peber. hæld mayo'en over bønnerne. skær de soltørrede tomater i små strimler og drys over bønnerne. varm olien op i en pande og steg fisken ved jævn varme til de er gyldne på begge sider. krydr med salt og peber. til courgette tzatziki: en courgette græsk yoghurt 2 fed hvidløg citron salt peber. riv en stor courgette groft. rør 4dl græsk yoghurt med hvidløg og saft af en halv citron. smag til med salt og peber. Tips: server med groft brød, små kartofler og courgette tzatziki. |
|
Opskriften er vist 5988 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne