Hvide asparges med svampesauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : Red : |
|
|
Skræl aspargesene og skær dem igennem på langs. Blancher sukkerærterne og skær dem i meget fine strimler. Tomatstilk fjernes og der skæres et kryds i toppen af tomaten. Lægges i spilkogende vand ca. 12 sekunder, tages op og lægges i isvand. Skindet og kerner fjernes og kødet skæres i fine tern. De rensede champignon skæres i fine tern. Solsikkeolien opvarmes og det halve hvidløgsfed sauteres sammen med skalotteløg og svampe. Efter kort tid tilsættes balsamico og panden tages fra varmen. Krydr med salt og peber. Fjern hvidløgsfeddet og kom herefter tomattern, olivenolie og valnøddeolie i og mix godt sammen. Anret asparges på to store tallerkner og hæld den lune marinade over og pynt med kørvelblade.
|
|
Opskriften er vist 24820 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne