Hvide asparges med svampesauce

Hvide asparges med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 friske hvide asparges
8 sukkerærter
1 tomat
1 skalotteløg
100 g.markchampignon
4 spsk.koldpresset solsikkeolie
½ fedhvidløg
2 spsk.balsamico
 hvid peber fra mølle
1 spsk.koldpresset olivenolie
0.5 tsk.valnøddeolie
 kørvelblade til pynt
 
Opskrift:
Skræl aspargesene og skær dem igennem på langs. Blancher sukkerærterne og skær dem i meget fine strimler. Tomatstilk fjernes og der skæres et kryds i toppen af tomaten. Lægges i spilkogende vand ca. 12 sekunder, tages op og lægges i isvand. Skindet og kerner fjernes og kødet skæres i fine tern. De rensede champignon skæres i fine tern. Solsikkeolien opvarmes og det halve hvidløgsfed sauteres sammen med skalotteløg og svampe. Efter kort tid tilsættes balsamico og panden tages fra varmen. Krydr med salt og peber. Fjern hvidløgsfeddet og kom herefter tomattern, olivenolie og valnøddeolie i og mix godt sammen. Anret asparges på to store tallerkner og hæld den lune marinade over og pynt med kørvelblade.





karakterer:
Opskriften er vist 24813 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu