Appelsin kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Masser Indsendt : |
|
|
Kog kartoflerne og pil dem.
Varm fedtstoffet op på en pande og tilsæt kartofler og appelsinsaft. Krydder med koriander, salt og peber. Steg appelsinsaften væk til kartoflerne bliver blanke og glaserede. Rist nøddeflagerne på en tør pande til de er gyldne. Drys nødderne over kartoflerne ved serveringen Tips: Er velegnede til andebryst, svinemørbrad og lammemørbrad. |
|
Opskriften er vist 10152 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne