Grøn ketchup
Indsendt : Red : |
|
|
vask Grønne tomater og skær dem i både.
Hak dem i en foodprocessor sammen med løg, madæble, peberfrugt, grøn chili og Frisk ingefær – alt sammen renset og skåret i grove stykker.
Kom mosen i en gryde med vand og lad det koge under omrøring ca. 15 minutter. Tilsæt vineddike, sukker og Salt og kog det 5 min. mere. Blend ketchuppen jævn, tilsæt evt. konserveringsmiddel og fyld den på rengjorte, skoldede flasker eller glas, der lukkes straks. Tips: Prøv samme opskrift med røde tomater, rødløg, rød peberfrugt og rød chili. |
|
Opskriften er vist 8036 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer idag og igår - 2010-02-01 08:44:21 BILLIGT!!! at lave. God smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne