Japansk inspireret rødkålssalat
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Fjern de grimme yderste blade på kålen og snit det fint.
Halver fenniklen gennem roden og skær den i tynde skiver på langs. Skær skallen af citronen, skær frugten i tynde skiver og kær disse i halve eller kvarter. Skær/klip purløget eller fennikeltoppen i mindre stykker. Hak ingefæren groft. Pisk dressingen sammen og smag den til. Ved serveringen: Bland dressingen med kål og fennikel. Pynt med citron, purløg og ingefær. |
|
Opskriften er vist 13818 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne