Bulgurdunser med rødbede
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Kog bulguren i vand. Rør salt i.
Skræl rødbeden, pil løget og riv begge dele groft. Kom presset hvidløg, grahamsmel, karry og salt i en skål sammen med de revne grøntsager. Vend den kogte bulgur i og herefter æggene. Hvis bulguren er kold, kommes det hele i skålen på en gang. Lad farsen hvile lidt. Læg 1 spiseskefuld fars med top pr. dunse på en varm pande med olie og flad dem ud, så de er ca. 1 ½ cm høje. Skru ned for varmen til middel og steg dem i ca. 5 minutter på hver side, til de er fast, brune og sprøde. |
|
Opskriften er vist 8315 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne