Marineret laks med sesamkappe
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skær hvidløg i fine tern. Rør det med limesaft, olivenolie, sesamolie, timian og baharat. Krydr marinaden med salt og peber. Pensl laksen med marinaden. Stil den tildækket i køleskabet i 2-3 timer.
Tænd ovnen på 200 grader. Bland de to slags sesam på en tallerken. Dup laksen lidt tør, skær den i portionsstykker, vend dem i sesam. Læg fiskestykkerne i et ovnfast fad. Bag dem midt i ovnen i cirka 20 minutter. Pynt med citronskiver. |
|
Opskriften er vist 4724 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne