Kartoffelpandekager (bedste)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Babygirldontcry Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Bland kartofler, forårsløg, mel, bagepulver og æggehvider i en skål. Varm olien i en stor stegepande, kom dej på til fire små og ikke for tykke pandekager og steg dem i 2 min. på hver side. Tag dem op og læg dem på bagepapir på en bageplade. Fortsæt med resten af dejen til den er brugt op. Kartoffelpandekagerne kan steges dagen i forvejen, hvis man ikke har tid. Før servering stiller man pladen med pandekagerne i ovnen og bag dem i ca. 7 min. til de er sprøde, og server dem med det samme. |
|
Opskriften er vist 26119 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne