Grønne asparges med nudler og rejer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : |
|
|
Skyl asparges og skær eventuelt træede rode af. Bring rigeligt vand tilsat salt i kog. Læg asparges i og kog 10 min. Tag dem op og lad dem dryppe af. Aspargeshoveder skæres af. Resten af asparges skære i ½ cm tykke skiver.
Fløden koges ved svag varme sammen med aspargesstykkerne i 5-7 min. Imens koges pastaen al dente i rigeligt vand tilsat salt. Aspargeshoveder og rejer tilsættes og koges med 1 minut. Krydr med salt, peber og citronsaft.
Nudlerne tages op og blandes straks med saucen. Pynt med lidt dildkviste.
|
|
Opskriften er vist 18812 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming Bock - 2021-04-10 16:59:00 Tænker at de 10 min kogetid skal kun være 1 min ellers koges de da helt i smadder efter 5-7 min i fløden😊 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne