Svinekoteletter Boulangere

Svinekoteletter Boulangere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Svinekoteletter Boulangere, billede 4 Svinekoteletter Boulangere, billede 1 Svinekoteletter Boulangere, billede 2 Svinekoteletter Boulangere, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Laurbærblade
evt. Nelliker, hele
   
   
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
400 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
Opskrift:
Løg og kartofler skæres i skiver og ristes af på en sauterpande i en blanding af smør og olie, krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad. Evt. med et par laurbærblade.

Koteletterne brunes af på panden, lægges ovenpå løg og kartofler og krydres med salt og peber.

Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter til det hele er mørt.

Serveres med grønne ærter og skysovs.





karakterer:
Opskriften er vist 62001 gange,
og udskrevet 6554 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11735 (2794 kcal)
KJ pr. Pers. 2933 (698 kcal)
Vægt ialt 2553 gram
Vægt pr. Pers. 638 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 459 KJ (109 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-02-22 11:15:21
Koteletterne bliver da vildt tørre 45 min. så er de jo overtilberedte. Efter som de ikke er nakkekoteletter så tilføjer de ikke retten ret meget ved at smide dem med i ovnen. Så enten bruges der nakkekoteletter ellers tilføjes de bare retten efter det har været i ovnen.

  -   2013-10-22 17:55:54
45 min, så er de da uspiselig