Risotto Chasseur
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Chasseur:
Kråse og hjerte renses, løget pilles og hakkes. Svits kråse og hjerter i olien, tilsæt løgene og svits med. Dækkes med vand og bringes i kog. Simrer til det er mørt, ca. 1½ time. Leveren blancheres i rigeligt kogende vand, hældes i en sigte og dryppes af. Renses. Champignonerne renses og skæres i skiver og ristes af på en tør pande sammen med den blancherede lever. Sherry tilsættes. Hældes sammen med kråse og hjerter. Gives kulør og jævnes med smørbolle. Smages til med salt og peber. Risotto: Løg hakkes fint. Opvarm olien på en pande og tilsæt løg, og lidt salt og svits i ca. 3 minutter. Tilsæt derefter hvidløg og ris og skru ned for varmen. Der røres konstant og risen begynder at stege, og bliver efter 2-3 minutter nærmest gennemsigtig. Tilsæt hvidvin under stadig konstant omrøring. Når vinen er kogt ind i risene tilsættes en skefuld bouillon og der røres. Når dette er kogt ind i risen tilsættes endnu en skefuld bouillon og dette forsættes indtil der ikke er mere bouillon. Lad hver skefuld blive absorberet før du tilsættes den næste. Det tager ca. 20 min. Smag efter om risen bliver blød, ellers tilsættes der bare mere. Herefter tages risen af varmen og hakkede peberfrugt og ærter blandes i. Tips: Det er vigtigt at der røres konstant for risen ikke brænder på, og derved får en helt forkert smag. |
|
Opskriften er vist 18415 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2012-01-06 13:46:39 Det ligner altså ikke en risotto. En er mere flydende og uformbar en det der.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne