Bjørns fasanmousse
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fasankødet findeles, vær omhyggelig med at fjerne alle hagl.
blend kødet med portvin og krydderier. pisk fløden til skum, og vend det med kødmassen. Læg husblas i blød i koldt vand og smelt det sammen med det vand er hænger ved, evt. 1 spsk. portvin. Den smeltede husblas røres i massen under konstant omrøring, og det hele hældes i portionsskåle, (ramkiner) eller i form. Servers med sauce cumberland og tranebærkompot. |
|
Opskriften er vist 26089 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer LTL - 2023-09-28 17:07:43 Portvinen er alt for kraftig. Mindre mængde anbefales. Enebær giver en meget tung parfumeret smag. Erstat det med en smule rosmarin. Heller ikke for meget her, da det ellers smager for meget igennem. Jeanne - 2011-01-06 08:08:21 Det var en rigtig god oplevelse, som jeg serverede som forret til nytår med tranebærkompot og cumberlandsovs. Super opskrift tudse - 2010-03-27 16:45:29 kan fasanen ikke koges først Nilsson - 2010-01-29 21:44:47 Jeg har ikke prøvet opskriften, men har mod på at forsøge mig. Desværre har jeg tidligere haft dårlige smagsoplevelser med mine tilberedelser af fasan, fordi det er blevet for tørt og sejt. Kunne man eventuel gøre noget ved den triste leverpostej-farve på billedet under tilberedningen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne