Fasanmousse - Fasan Mousse

Fasanmousse - Fasan Mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Pers.

Indsendt :      Red :
Fasanmousse - Fasan Mousse, billede 4 Fasanmousse - Fasan Mousse, billede 1 Fasanmousse - Fasan Mousse, billede 2 Fasanmousse - Fasan Mousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.kold stegt fasanbryst
30 g.smør
2 enebær
 salt
 peber
 
125 g.champignon renset vægt
30 g.rødløg
 olie
 
1 dl.portvin
2 Husblas, blade
 salt
 
Opskrift:
Fasankødet, smør og knuste krydderier blendes til en mousse.

Husblasen sættes i blød i koldt vand i 5 minutter.

Champignonerne gøres rene og skæres i skiver, hvorefter de svitses med det finthakkede rødløg i et par minutter. Der er nu dannet lidt væske på panden; champignon og løg tages af panden.

Panden koges af med portvin. Nu tilsættes de 2 opvredne husblas, og der smages til med salt.

Champignon og løg lægges i bunden af en lille skål. Herover hældes suppen fra panden, der stilles koldt til det næsten er stivnet. Moussen kugles op og serveres på champignonskyen.

Serveres som forret med et stykke ristet brød eller flute.

Tips:

Smager også godt med avocadosovs og er dejligt som pålæg.





karakterer:
Opskriften er vist 26347 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu