Fasanmousse - Fasan Mousse
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben Fryseegnet : Pers. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fasankødet, smør og knuste krydderier blendes til en mousse.
Husblasen sættes i blød i koldt vand i 5 minutter. Champignonerne gøres rene og skæres i skiver, hvorefter de svitses med det finthakkede rødløg i et par minutter. Der er nu dannet lidt væske på panden; champignon og løg tages af panden. Panden koges af med portvin. Nu tilsættes de 2 opvredne husblas, og der smages til med salt. Champignon og løg lægges i bunden af en lille skål. Herover hældes suppen fra panden, der stilles koldt til det næsten er stivnet. Moussen kugles op og serveres på champignonskyen. Serveres som forret med et stykke ristet brød eller flute. Tips: Smager også godt med avocadosovs og er dejligt som pålæg. |
|
Opskriften er vist 26347 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne