Grønne asparges med mynteyoghurt

Grønne asparges med mynteyoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 grønne asparges
1 spsk.pinjekerner
½ hovedsalat
3 spsk.yoghurt
1 spsk.koldpresset solsikkeolie
1 spsk.citronsaft
1 citron reven skal heraf
1 spsk.finthakkede pebermynteblade
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær eventuel træet rod af de grønne asparges. Skær dem med et skråt snit i ½ cm korte stykker. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Skyl og pluk hovedsalaten. Olie, citronsaft- og skal, mynteblade, salt og peber røres med yoghurt. Salatbladene vendes i mynteyoghurten og anrettes på tallerken. Læg asparges på og drys med de ristede pinjekerner.





karakterer:
Opskriften er vist 13919 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-12 17:16:37
Den smager rigtig godt og er anderledes