Lækre Amerikanske Cookies med Chokolade og Nødder
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Dejen er fryseegnet inden bagning Indsendt af : MiniMuuh Indsendt : Red : |
|
|
Smør og 100 g chokolade smeltes og blandes sammen med sukkeret. Ægget røres i.
Bagepulver, vaniljesukker, mel, hakket chokolade og hakkede nødder blandes sammen hvorefter det blandes sammen med smør-chokolade-sukker-æg-blandinden. Rul dejen i valnøddestore kugler og stil dem på en bageplade. Småkagerne bages i ovnen i 10 min. på 175 grader-varmluft. DE ER HELT BLØDE NÅR DE KOMMER UD AF OVNEN, DE SÆTTER SIG EFTER NOGEN MINUTTER! |
|
Opskriften er vist 33658 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2018-08-09 10:54:14 Dejenn virkede tør ( ikon mindre mel iopskriften er en mulighed) og kagerne flød ikke ud som der stod de skulle. Bil ikke bruge denne opskrift igen . Maja - 2017-12-21 13:23:17 De smager rigtig godt! 😋 Jeg troede ikke, at de flød ud, pga kommentarerne her på siden, så jeg trillede dem til kugler og trykkede dem lidt flade, og så flød de alligevel ud, så næste gang vil jeg ikke ligge dem helt så tæt på bagepladen. Men trods min lille fejl, blev de nu alligevel rigtig gode. 👍🏻😊 EvaAltv - 2011-08-21 16:10:04 Virkelig lækre! Det er ikke sidste gang jeg bager dem. Man skal dog lige være opmærksom på, at de IKKE flyder ud ligesom mange andre cookies, så man skal forme dem i cookie-form før de kommes i ovnen :-) LN - 2011-08-01 22:12:22 Til LP: Mon du glemte at forvarme ovnen? LP - 2011-06-10 16:49:30 Synes ikke rigtig kuglerne fladede ud - hvad mon gik galt? MK - 2011-05-27 12:07:08 Det er første gang jeg har forsøgt at lave cookies. Ikke blot denne opskrift, men i det hele taget. Dejen så fin ud, men de færdige cookies blev meget "brødagtige" i konsistensen. sobbz - 2011-05-11 23:05:34 hvormange bliver der, ud for den opskrift? anonym - 2009-11-08 15:23:18 Dette er helt klart mine ynglindscookies. De smager rigtig godt og er derudover super lette at lave :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne