Æggekogning

Æggekogning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bibber

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 æg
 vand
 
Opskrift:
Prik hul i den brede ende af ægget. Læg æggene i det kogende vand. Kogetiden er fra vandet koger igen.

Blødkogte æg. 4 min.
Smilende æg: 6 ½ min.
Hårdkogte æg: 9 min.

Skyl straks æggene i koldt vand, når de er kogt.





karakterer:
Opskriften er vist 13516 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu