Æggekogning
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
|
|
Prik hul i den brede ende af ægget. Læg æggene i det kogende vand. Kogetiden er fra vandet koger igen.
Blødkogte æg. 4 min. Smilende æg: 6 ½ min. Hårdkogte æg: 9 min. Skyl straks æggene i koldt vand, når de er kogt. |
|
Opskriften er vist 13516 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne