Ristet torsekrogn med kartoffelbåde og gulerodssalat

Ristet torsekrogn med kartoffelbåde og gulerodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bibber

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bøttetorskerogn
4 store revne gulerødder
2 tsk.sukker
0.25 tsk.salt
1 spsk.citronsaft
1 lille bundt dild
2 dl.creme fraiche
 
Opskrift:
Torskerognen skæres i 4 skiver og ristes på panden. Alle ingridienser til gulerodssalaten blandes sammen.
Kartoffelbåde/små kogte kartofler serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 8606 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu