Ristet torsekrogn med kartoffelbåde og gulerodssalat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
|
|
Torskerognen skæres i 4 skiver og ristes på panden. Alle ingridienser til gulerodssalaten blandes sammen.
Kartoffelbåde/små kogte kartofler serveres til. |
|
Opskriften er vist 8606 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne