Æggestand
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og mælk piskes sammen (så det ikke skiller).
Smør en form og hæld æggeblandingen gennem en sigte heri, dæk med alufolie. Lad blandingen stivne i vandbad i ved 125 grader C alm. ovn i ca. 2 timer. Afkøl æggestanden lidt inden den vendes ud. |
|
Opskriften er vist 351668 gange,
og udskrevet 2753 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Nils - 2020-12-24 16:10:53 Et godt råd, mængden er ikke større en det kan være i en meljævner, og ryst godt, du slipper for luft bobler, og behøver ikke si, der kommer ikke klumper i 😀 Casper - 2019-04-24 19:05:45 Den blev god i konsistensen samt smag. Jeg droppede dog salt, da jeg var bange for at den blev vandet eller grålig i farven, som æg nu engang kan blive. Resterne hakkede jeg i stykker og brugte til æggesalat. Vicki - 2017-02-25 08:36:06 Mangler salt Carsten - 2017-02-02 17:05:36 Altid god til roeget aal Beth - 2017-01-08 16:27:25 Supergod opskrift. Kan med fordel laves dagen før den skal bruges. Opbevares i køleskabet. Hanne - 2016-12-17 15:32:12 Kan den fryses Pippi02 - 2014-05-16 11:37:47 Den er let at lave, bliver pæn på fadet, smager godt. Per - 2013-01-18 13:30:59 På billedet har vi brugt en 0.5 l. postejform |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne