Røræg med fløde
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes og æggemassen kommes i. Stivnes ved svag varme i en tykbundet gryde. Røræggene skrabes fra bunden med en træske.
Drys med fintklippet purløg. |
|
Opskriften er vist 7313 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne