Ruths Chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Jan Overgaard Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes godt, den smeltede smør kommes i, kakao røres ud med kogende vand, den kolde mælk heri. Det hele tilsættes ægemassen. Til sidst sigtes mel og bagepulver i. Dejen er ret tynd.
Bages i sandkageform ved 160-170 grader i ca. 45-60 min. Tips: Kan evt. komme chokolade stykker i |
|
Opskriften er vist 5775 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-08 12:50:44 Der er fejl i denne opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne