Mors svinemørbrad med dild-sennepssause
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden skæres i bøffer´, krydres med salt/peber og steges 3 min. på hver side, tages op og holdes varme. Bouillonen brges til at koge panden af med. Fløde, soja, salt og peber tilsættes. Sovses jævnes og sennep og cognac tilsættes. Dilden hakkes og kommes over sovnsen lige før servering.
Serveres med asparges kartofler og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 15050 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne